top of page
Search
  • Writer's pictureKatja Cardol

3, 2, 1.. START!

Welkom!


Vanaf vandaag heb ik een eigen website, bedoeld om mijn ideeën en projecten met je te delen.


Deze pagina zal in het teken staan van mijn interesses en vakgebieden: psychologie, sport en gezondheid.

In de komende tijd zal ik de artikelen en blogs die ik het afgelopen jaar heb geschreven, naar het Nederlands vertalen. Ik ben namelijk net terug in Nederland na een jaar in Santiago de Compostela, Spanje, te hebben gewoond en gewerkt. "Leuk hoor", zei het thuisfront als er weer eens een verhaal van mij op sociale media verscheen, "maar we begrijpen er niet veel van."


Ik heb me goed vermaakt het afgelopen jaar, dus daarom wil ik mijn verhalen graag ook in het Nederlands delen. Als je hierboven op "blog" klikt, kom je op de pagina waar mijn teksten zullen verschijnen.


Veel plezier!16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page